La Linia антрацит

Бехатон кој го краси едноставност и елеганција. Уникатната комбинација на природен гранит и достапни формати остава силен впечаток. Производот е достапен само за количини поголеми од 500m2.
  • Површина: миена
  • Дебелина: 8 cm
  • Формати: 60x60 cm, 60x40 cm, 40x40 cm, 30x30 cm, 30x20 cm, 20x20 cm, 20x10 cm, 10x10 cm,
Male and female project manager collaborating in front of computer screen at office

Пријава за Newsletter

Претплатете се на нашиот њуслетер и бидете први што ќе ги дознаете најновите вести, производи, игри, итн.
Се што ви треба е да го внесете вашето име и е-пошта!