Umbriano гранитно сива

Заедно со бехатонот Umbriano, овие плочки формираат усогласен дизајн на површината. Слободата на дизајнот нема граници, а со изборот на Umbriano плочки на својот дом му давате единствен печат. Овие плочки воодушевуваат со својата прекрасна површина и прави линии.
  • Површина: миена
  • Дебелина: 5 cm
  • Парчиња во палета: 60 парчиња
  • Тежина по парче: 20,70 kg
  • Тежина: 114,89 kg/m²
  • Формати: 60x30cm
Male and female project manager collaborating in front of computer screen at office

Пријава за Newsletter

Претплатете се на нашиот њуслетер и бидете први што ќе ги дознаете најновите вести, производи, игри, итн.
Се што ви треба е да го внесете вашето име и е-пошта!