Единствено и природно решение кое на секоја поплочена површина ѝ дава нов сјај. Прошараната структура го прави овој бехатон луксузен и посебен.
  • Боја: лава сива
  • Површина: структурирана, colormix

Код на производот Димензии (ДxШxВ) Висина Потрошувачка Палети Тежина Оптоварување
Код на производот
61823341
Димензии (ДxШxВ)
Комбиниран формат
Висина
6 cm
Потрошувачка
11,52 бр./м²
Палети
0,960 бр.
Тежина
126 кг/бр.
Оптоварување
Hand typing on tablet computer lying on blueprint

Пријава за Newsletter

Бидете секогаш во тек! Пријавете се за нашиот билтен затоа што ви ги испраќаме само најважните информации од светот на Винербергер 📩

Продажба