Единствено и природно решение кое на секоја поплочена површина ѝ дава нов сјај. Прошараната структура го прави овој бехатон луксузен и посебен.
 • Боја: лава црвена
 • Површина: структурирана, colormix
 • Формат: Достапно во комбинирана форма, 3 формати на палета. Во еден ред се испорачуваат:
  40x40x6 cm - 2 броя,
  40x20х6 cm - 6 броя,
  20x20х6 cm- 4 броя
  1 ред = 0.96 m²

Код на производот Димензии (ДxШxВ) Висина Потрошувачка Палети Тежина Оптоварување
Код на производот
61823340
Димензии (ДxШxВ)
Комбиниран формат
Висина
6 cm
Потрошувачка
0,96 бр./м²
Палети
1 бр.
Тежина
126 кг/бр.
Оптоварување
Kontakt
Kонтактирајте со нас
Мобилна апликација Garden Visions за iOS
Мобилна апликација Garden Visions за Android
Male and female project manager collaborating in front of computer screen at office

Пријава за Newsletter

Претплатете се на нашиот њуслетер и бидете први што ќе ги дознаете најновите вести, производи, игри, итн.
Се што ви треба е да го внесете вашето име и е-пошта!