Cover Pokriv so site saltanati

Покрив со сите салтанати

Како водечки бренд за покривни решенија во светот, ви нудиме целосен систем од ќерамиди и покривни додатоци за градба на дом од трајна вредност за идните генерации.

Tondach - Системско решение за покрив

Покрив со сите салтанати
Покрив со сите салтанати

 

Покривот не се состои само од ќерамиди.

Оригиналнaта покривна опрема на Tondach ја сочинуваат керамички и некерамички додатоци. 
Kерамички додатоци како ќерамиди со специфични функции вклучуваат капаквентилациона ќерамидазавршна ќерамидапочетен капактројникчетворник - разделник на било. 

Ќерамидите на Tondach се од глинен, порозен материјал кој прави дифузија на влагата и воздухот што содржи водена пареа од внатрешноста на објектот во атмосферата. На тој начин, вашиот објект буквално дише. Токму поради тоа, глинените ќерамиди се неспоредливо подобри од другите покривни елементи. Вентилациониот елемент за стреа заедно со заштитна решетка за птици кои има двојна улога овозможуваат влез на воздухот во поткровниот простор. Со каналите за вентилација се овозможува струење на воздухот од стреата кон билото, што е неопходно за сушење на надворешниот дел од покривот и за постојаност на температурата.  Вентилационата трака за било/гребен освен сува монтажа и избегнување на малтер обезбедува и излез на воздухот, притоа решавајќи ги проблемите со влагата.

Вградувањето на  системските решенија на Tondach е едноставно и брзо со помош на бесплатната техничка поддршка која ја нудиме за нивно правилно вградување. Во комбинација со 33-годишна гаранција, обезбедувате трајна вредност за идните генерации.

Кои покривни додатоци се потребни токму за вашиот покрив, побарајте од нас бесплатна консултација и ние ќе ви помогнеме да го направите вистинскиот избор.

Покривни додатоци Tondach

За само неколку секунди, дознајте ја потребна количина на материјал за вашиот нов покрив. Колку ќерамиди и покривни додатоци се потребни за еден квалитетен Tondach покрив, дознајте со нашиот калкулатор сега.

Што добивате избирајќи Tondach покрив

Reference object Contiton 12 brown

Приказната за Покрив со сите салтанати

Доколку вашиот покрив појавува знаци на несигурност и знаете дека е неопходно да го реновирате – тука е Tondach! Tondach е тука и ако градите нов покрив да ви понуди комплетно системско решение. Во нашата нова кампања ние го викаме решение за "Покрив со сите салтанати". Преку секојдневни и реални комшиски ситуации, со малку хумор, нашата цел со оваа комуникација е да покажеме дека технолошки напредните покривни решенија се достапни и кај нас, и дека секој може да ужива во предностите на квалитетен покрив. 

Радозналиот комшија не секогаш е лоша работа. Понекогаш тој го има решението кое ви треба.  Веќе не е потребно да се малтерисаат капаците на покривот. Со вентилационата трака за било/гребен од Wienerberger ова е лесно и едноставно, господска работа - како што вели комшијата. Погледнете каква улога има заштитната решетка за птици и вентилацијата за покривот. 

Побарај бесплатна консултација и направи си покрив со сите салтанати!

Construction worker with tablet computer, Fast Forward Commercial Excellence

Потребна ви е бесплатна техничка поддршка?

 Контактирајте нè и ќе ви помогнеме!

Дали ви треба дополнителна помош?

Сакате персонализирана понуда?

Контактирајте ги нашите претставници за продажба!

Пронајдете дистрибутер

Пронајдете го најблискиот дистрибутер

Пријавете се за Newsletter

Инспирирајте се и бидете во тек со сите наши новитети 

Слични статии

Продажба