Снегобран Contiton 12

Металните снегобрани Tondach се трајно и безбедно решение против неконтролирано лизгање на снежната покривка. Tondach снегобраните хармонично се вклопуваат со визуелниот изглед на покривот.

Референтни објекти

email, chat and telephone symbols

Пријава за Newsletter

Пријавете сѐ за нашиот Newsletter и бидете во тек со сите новитети од светот на Винербергер. 📩

Продажба