Опшивка за оџак и ѕид 5m (алуминиум)

Опшивката е целосно самолеплива и се аплицира на критичните места околу областа на оџакот и ѕидот за да обезбеди максимална безбедност. Поради својата растегливост опшивката може да се прицврсти на ќерамидите без разлика на кој дел од покривот имаа соодветен отвор и независно од неговиот наклон. Опшивката за оџак и ѕид е достапна во црвена, црна и кафеава боја.

Референтни објекти

email, chat and telephone symbols

Пријава за Newsletter

Пријавете сѐ за нашиот Newsletter и бидете во тек со сите новитети од светот на Винербергер. 📩

Продажба