Вентилационен елемент за стреа, 1м (PVC)

За зголемена вентилација во пределот на стреата и заштита од инсекти.

Референтни објекти

email, chat and telephone symbols

Пријава за Newsletter

Пријавете сѐ за нашиот Newsletter и бидете во тек со сите новитети од светот на Винербергер. 📩

Продажба