Заштитна решетка за птици 5 m (PVC)

За спречување од влез на птици и вентилација на потпокривниот простор. Заштитната решетка за птици е достапна во црвена, кафеава и црна боја.

Референтни објекти

email, chat and telephone symbols

Пријава за Newsletter

Пријавете сѐ за нашиот Newsletter и бидете во тек со сите новитети од светот на Винербергер. 📩

Продажба