Почетен фалцован капак

Почетнитр фалцовани капаци служат за сигурно затворање на пределот помеѓу капакот и стреата. Му дава естетика и хармонично убав изглед на покривот.

Референци

Male and female project manager collaborating in front of computer screen at office

Пријава за Newsletter

Претплатете се на нашиот њуслетер и бидете први што ќе ги дознаете најновите вести, производи, игри, итн.
Се што ви треба е да го внесете вашето име и е-пошта!