Tondach dobar ulov

Направи добар улов!

Со самото тоа што стигнавте тука, имате нос за добра зделка! Прочитајте како да уловите ваучер од 5.000 денари до 30 септември за нов сигурен покрив!

Ретки се компаниите како нашата, кои можат да се пофалат со традиција подолга од два века. Токму така. Токму така. „Винербергер“ повеќе од 200 години се грижи да обезбеди природни ќерамиди за покривите на нашите домови. Затоа и не чуди фактот што Tondach со години се ќерамиди број 1 во Европа.

Избирајќи Tondach за Вашиот покрив, Вие трајно инвестирате во здравјето и сигурноста на вашето семејство.  

Тондах покрив е секогаш добра зделка

Tondach

Живееме во време на климатски промени. Сведоци сме на непредвидливи природни катастрофи од огромни размери. Затоа, денес, повеќе од кога и да е станува важна инвестицијата во сигурен покрив. Покрив кој ќе остане стабилен и ќе го штити домот и при екстремни временски услови.

Градењето покрив со нашите природни ќерамиди, значи одење на сигурно. Тие се усовршувани со векови и се произведуваат со најсовремена технологија. Заедно со останатите додатоци за покрив, без проблем ги издржуваат најсилните притисоци на времето.

Така, покривот Tondach останува сигурен и како недопрен и при обилни врнежи, силни бури и големи навеви на снег. 

Со Tondach сигурно добивате:

RS_Porodicna_kuca_Twist_2020

Contiton 12– наша препорака за сигурен македонски покрив

Секое географско подрачје си има свои специфики. За потребите на домовите градени на нашето поднебје, ја создадовме ќерамидата Contiton 12, целосно природна, домашна ќерамида од македонска глина, која се одликува со прецизна форма и мазна површина. Contiton 12 располага со голем избор на бои, кои можат да го задоволат вашиот префинет вкус.

Извлечи максимално за твојот дом

Промо понудата до 30.09

Планираш да градиш нов покрив или да го реновираш стариот? Искористи го промотивниот период до 30 септември и побарај ваучер од 5.000 денари за набавка на квалитетни ќерамиди Tondach. Тоа е тоа што ние го викаме ДОБАР УЛОВ на квадрат 😊.

Ваучерот може да се реализира со набавка на мин. 1.500 ќерамиди Tondach, од страна на лицето на чие име е ваучерот и за објекти што ќе се градат годинава.

Добиениот ваучер треба да го испечатите и како таков можете да го реализирате на секое од продажните места партнери на Винербергер.

Ваучерот може да се искористи до крајот на 2023 година, заклучно со 31.12.2023.

Сите дополнителни информации се наведени во Општите услови при регистрацијата.

Tondach

Вредносниот ваучер од 5000 денари е наменет за купување на Tondach ќерамиди и може да се искористи до крајот на годината.

Дали ви треба дополнителна помош?

Сакате персонализирана понуда?

Контактирајте ги нашите претставници за продажба!

Локации на дистрибутери

Најдете го дистрибутерот што ви е најблизу

Пријавете се за Newsletter

Не ги пропуштајте најновите вести од нас

Слични статии

Продажба