Reference private area Melnik pavers ARTE gray black

АРТЕ Бехатон

Традиционален изглед на гранитен бехатон во комбинација со иновативна технологија
 

Уникатен предлог кој го има шармот на традиционалниот гранитен павер елемент, но направен од бетон. Благодарение на неговата специфична форма, дебелина од 8 cm и Pavelock- Einstein® системот, Arte бехатонот е исклучително погоден за уредување на дворни површини, улици, патишта, кружни текови и други области со оптоварување од лесни и тешки товарни возила.

Предности

Image
Арте бехатон

  » Економично решение, преку брза и лесна монтажа

  »  Наменет е за лачни и брановидни форми

  »  Разнобојни можности

  »  Бројни опции за распоредување, преку различни начини на уредување

  »  Докажан квалитет во согласност со барањата на EN: стандард МКС

  »  Екстремно отпорен на големи интензивни оптоварувања од автомобили и камиони

  »  Отпорен на мраз и луга

ARTE бехатон

Бехатонот ARTE  e со оптимизирана форма и е одлично решение за области кои не подлежат на големи оптоварувања, како што се приодите кон домот, местата за паркирање, дворовите и уличките.

Видови на Arte бехатон

Construction worker with tablet computer, Fast Forward Commercial Excellence

Имате ли прашања за нас или за нашите производи?

Ние сме тука за вас!

Дали ви треба дополнителна помош?

За цена и набавка

Контактирајте ги нашите претставници за продажба!

Локации на дистрибутери

Најдете го дистрибутерот што ви е најблизу

Пријава за Newsletter

Не пропуштајте ги нашите новитети

Слични статии

Продажба