Tondach campaign visual

Што е сигурно, сигурно е!

Дојдовте на вистинското место каде што ќе ви помогнеме да направите правилен избор и најлесно да стигнете до нов сигурен покрив.

Ретки се компаниите како нашата, кои можат да се пофалат со традиција подолга од два века. Токму така. Винербергер повеќе од 200 години се грижи да обезбеди природни ќерамиди за покривите на нашите домови. Затоа и не чуди фактот што Tondach со години се ќерамиди број 1 во Европа.

Избирајќи Tondach за Вашиот покрив, Вие трајно инвестирате во здравјето и сигурноста на вашето семејство.  

Зошто сигурен покрив?

Tondach

Живееме во време на климатски промени. Сведоци сме на непредвидливи природни катастрофи од огромни размери. Затоа, денес, повеќе од кога и да е станува важна инвестицијата во сигурен покрив. Покрив кој ќе остане стабилен и ќе го штити домот и при екстремни временски услови.

Градењето покрив со нашите природни ќерамиди, значи одење на сигурно. Тие се усовршувани со векови и се произведуваат со најсовремена технологија. Заедно со останатите додатоци за покрив, без проблем ги издржуваат најсилните притисоци на времето.

Така, покривот Tondach останува сигурен и како недопрен и при обилни врнежи, силни бури и големи навеви на снег. 

Со Tondach сигурно добивате:

RS_Porodicna_kuca_Twist_2020

Contiton 12– наша препорака за сигурен македонски покрив

Секое географско подрачје си има свои специфики. За потребите на домовите градени на нашето поднебје, ја создадовме ќерамидата Contiton 12, целосно природна, домашна ќерамида од македонска глина, која се одликува со прецизна форма и мазна површина. Contiton располага со голем избор на бои, кои можат да го задоволат вашиот префинет вкус.

Сигурна заштеда: добиј ваучер од 5.000 денари

Регистрирај се веднаш!

Планираш да градиш нов покрив или да го реновираш сариот? Што е сигурно, сигурно е – побарај ваучер од 5.000 денари сега и искористи го во моментот кога ќе набавуваш ќерамиди.

Ваучерот може да се реализира со набавка на мин. 1.500 ќерамиди Tondach, од страна на лицето на чие име е ваучерот и за објекти што ќе се градат годинава.

Може да го добиете регистрирајќи се на следниов линк.

Добиениот ваучер треба да го испечатите и како таков можете да го реализирате на секое од продажните места партнери на Винербергер.

Ваучерот може да се искористи до крајот на 2023 година, заклучно со 31.12.2023.

Сите дополнителни информации се наведени во Општите услови при регистрацијата.

Tondach

Вредносниот ваучер од 5000 денари е наменет за купување на Tondach ќерамиди и може да се искористи до крајот на годината.

Дали ви треба дополнителна помош?

Сакате персонализирана понуда?

Контактирајте ги нашите претставници за продажба!

Локации на дистрибутери

Најдете го дистрибутерот што ви е најблизу

Пријавете се за Newsletter

Не ги пропуштајте најновите вести од нас

Слични статии

Продажба