Photo image of Semmelrock concrete pavers Umbriano kombi

Дали сакате површини со луксузен дизајн?

Серијата производи на Semmelrock Premium има импресивна индивидуалност, благодарение на ексклузивен изглед и високиот квалитет. Совршената комбинација на специјално избрани материјали и различните техники на дополнителна обработка гарантирaат висока функционалност и естетска вредност.

Umbriano е резултат на хармонична комбинација на природата и дизајнот. Исчистени форми со индивидуален изглед на површината на секој бехатон и плочки.

Umbriano гранитно сива

Пејзажите од италијанскиот регион Умбрија нè инспирираа за дизајнирање на овој бехатон. Визуелно се чини дека тоа е површина од природен гранит бидејќи секој бехатон е единствено прошаран. Со правите линии и формата ги задоволува највисоките критериуми на дизајнот.

Umbriano антрацит

Пејзажите од италијанскиот регион Умбрија нè инспирираа за дизајнирање на овој бехатон. Визуелно се чини дека тоа е површина од природен гранит бидејќи секој бехатон е единствено прошаран. Со правите линии и формата ги задоволува највисоките критериуми на дизајнот.

 ARTE е сегментно поплочување на површина што потсетува на природен гранит, дава уникатен изглед на секоја област.

Semmelrock collection
Бехатон ARTE
© Wienerberger Ltd
Arte антрацит

Бехатон

 

Arte сиво прошарана

Бехатон

Arte корална

Бехатон

 

Arte бронзено прошарана

Бехатон

Bradstone Old Town плочките ќе дадат удобност и убавина на просторот околу базенот.

Bradstone old town песокливо жолта

Плочки

Bradstone old town бела

Плочки

Bradstone old town трио микс

Плочки

Construction worker with tablet computer, Fast Forward Commercial Excellence

Имате ли прашања за нас или за нашите производи?

 Контактирајте нè и ќе ви помогнеме!

Дали ви треба дополнителна помош??

Сакате персонализирана понуда?

Контактирајте ги нашите претставници за продажба!

Најдете дистрибутер

Најдете го дистрибутерот што ви е најблиску

Пријавете се за Newsletter

Не ги пропуштајте најновите вести од нас

Слични статии

Продажба