Tondach roof tiles campaign key visual_

Добриот покрив од далеку се гледа!

Ќерамидите и покривните решенија од Tondach со години се првиот избор на приватните инвеститори. Тие се број 1 во Европа, што е голема потврда дека тоа што се на добар глас е целосно оправдано.

Кога ни треба нов покрив, сакаме да биде сигурен, квалитетен, убав, односно: НАЈДОБАР покрив!

Кај нас се вели дека добриот глас надалеку се слуша, а за покривите од Tondach може да каже: Добриот покрив од далеку се гледа!

Како до најдобар покрив?

Прашавме проектант, што всушност за него значи добар покрив. Според него, добриот покрив е петтата фасада на куќата и тој е целосно системско решение. Треба да биде направен од природни ќерамиди, со керамички и некерамички додатоци кои ќе му овозможат да дише и да биде целосно функционален.

 Сето тоа го имате избирајќи покрив од Tondach:

Proektant with clay roof tile Vineam

Наша препорака за ќерамида - Винеам

Ние знаеме дека сите што бараат квалитет, бараат и естетика. Имајќи го предвид изгледот на нашето поднебје, ви ја препорачуваме македонската ќерамида Винеам.

Винеам е целосно природна и македонска ќерамида, која се одликува со прецизност на формата и мазност на површината. Винеам располага со голем избор на бои, кои можат да го задоволат вашиот префинет вкус.

 

Како да добиете ваучер од 50 евра?

Едноставно!

Нашиот ваучер е наменет за луѓе со намера да реновираат или да градат нов покрив до крајот на годината. 

Ваучерот може да се реализира со набавка на мин. 1.500 ќерамиди Tondach, од страна на лицето на чие име е ваучерот и за објекти што ќе се градат годинава.

Може да го добиете регистрирајќи се на следниов линк. Добиениот ваучер ќе треба да го испечатите и како таков можете да го реализирате на секое од продажните места партнери на Винербергер.

Ваучерот може да се искористи до крајот на 2022 година, заклучно со 31.12.2022.

Сите дополнителни информации се наведени во Општите услови при регистрацијата.

Совети од проектант за вашиот покрив

Tondach

Вредносниот ваучер од 50 евра е наменет за купување на Tondach ќерамиди и може да се искористи до крајот на годината.

Дали ви треба дополнителна помош?

За цена и набавка

Контактирајте ги нашите претставници за продажба

Локации на дистрибутери

Најдете го дистрибутерот што е најблиску до вас

Пријавете се за Newsletter

Не ги пропуштајте најновите вести од нас

Слични статии

Продажба