Внатрешна ролетна за покривен прозорец во крем боја 94x140 cm

Внатрешната ролетна го намалува продирањето на светлината во просторијата, а со едноставна употреба се овозможува фиксирање во било која позиција.

Димензии
Димензии
940 x 1400 (mm)
Тежина (кг/парче)
Тежина (кг/парче)
1,6 kg

Референтни објекти

email, chat and telephone symbols

Пријава за Newsletter

Пријавете сѐ за нашиот Newsletter и бидете во тек со сите новитети од светот на Винербергер. 📩

Продажба