Надворешна тенда за покривен прозорец 55x78 cm

Надворешната тенда служи како идеално решение за заштита од прегревање на просторот, а ефикасното засенчување на ентериерот овозможува видливост во внатрешноста.

Димензии
Димензии
69 x 841 (mm)
Тежина (кг/парче)
Тежина (кг/парче)
1,0 kg

Референтни објекти

email, chat and telephone symbols

Пријава за Newsletter

Пријавете сѐ за нашиот Newsletter и бидете во тек со сите новитети од светот на Винербергер. 📩

Продажба