Project Tondach е нов покривен прозорец со енергетски штедливо стакло. Исклучително популарниот дизајн ќе се вклопи совршено во Tondach покривниот систем. Ротацијата на средината на прозорецот, како и рачката на долниот дел го олеснуваат ракувањето и одржувањето на прозорецот. Изработен е од високо квалитетно борово дрво, вакумски импрегрирано, обложено со еколошки акрилен лак во природна боја. Овој прозорец е дополнително заштитен со алуминиумски профили отпорни на временски услови и УВ зраци. Се вградува на покриви со наклон од 15 до 90°. U-коефициент на прозорецот: 1,3 W / m2K. U-коефициент на стаклото: 1,1 W / m2K. Звучна изолација: 32dB

Димензии на пакување
Димензии на пакување
1220 x 680 (mm)
Тежина (кг/парче)
Тежина (кг/парче)
28,2 kg

Референтни објекти

email, chat and telephone symbols

Пријава за Newsletter

Пријавете сѐ за нашиот Newsletter и бидете во тек со сите новитети од светот на Винербергер. 📩

Продажба