Опшивката за покривен прозорец Comfort е дизајнирана да обезбеди трајно и целосно вклопување во покривната конструкција и е неопходна за квалитетна и правилна монтажа на покривниот прозорец. Опшивката обезбедува одвод на дождот и топење на снегот од прозорцот за да се спречи влагата и да се обезбеди заштита од ветар.

Димензии
Димензии
970 x 400 (mm)
Тежина (кг/парче)
Тежина (кг/парче)
3,2 kg
Male and female project manager collaborating in front of computer screen at office

Пријава за Newsletter

Претплатете се на нашиот њуслетер и бидете први што ќе ги дознаете најновите вести, производи, игри, итн.
Се што ви треба е да го внесете вашето име и е-пошта!

Продажба