Опшивката за покривен прозорец Comfort е дизајнирана да обезбеди трајно и целосно вклопување во покривната конструкција и е неопходна за квалитетна и правилна монтажа на покривниот прозорец. Опшивката обезбедува одвод на дождот и топење на снегот од прозорцот за да се спречи влагата и да се обезбеди заштита од ветар.

Димензии
Димензии
1400 x 400 (mm)
Тежина (кг/парче)
Тежина (кг/парче)
4,4 kg

Референтни објекти

email, chat and telephone symbols

Пријава за Newsletter

Пријавете сѐ за нашиот Newsletter и бидете во тек со сите новитети од светот на Винербергер. 📩

Продажба