Внатрешна ролетна за покривен прозорец во крем боја 94x140 cm

Внатрешната ролетна го намалува продирањето на светлината во просторијата, а со едноставна употреба се овозможува фиксирање во било која позиција.

Димензии
Димензии
940 x 1400 (mm)
Тежина (кг/парче)
Тежина (кг/парче)
1,6 kg
Male and female project manager collaborating in front of computer screen at office

Пријава за Newsletter

Претплатете се на нашиот њуслетер и бидете први што ќе ги дознаете најновите вести, производи, игри, итн.
Се што ви треба е да го внесете вашето име и е-пошта!

Продажба