Надворешна тенда за покривен прозорец 78x140 cm

Надворешната тенда служи како идеално решение за заштита од прегревање на просторот, а ефикасното засенчување на ентериерот овозможува видливост во внатрешноста.

Димензии
Димензии
69 x 1240 (mm)
Тежина (кг/парче)
Тежина (кг/парче)
1,4 kg
Male and female project manager collaborating in front of computer screen at office

Пријава за Newsletter

Претплатете се на нашиот њуслетер и бидете први што ќе ги дознаете најновите вести, производи, игри, итн.
Се што ви треба е да го внесете вашето име и е-пошта!

Продажба