Rodinný dům Nová Cerekev 2016 - střešní krytina Tondach Stodo 12 glazura břidlicově černá | Reference Wienerberger

Даваме најголем ваучер досега: 100 евра за твојот нов покрив

Оваа пролет „Винербергер“ ја спроведува својата кампања за истакнување на придобивките од градењето со Tondach покривните решенија на кои може да им верувате и во кои ќе инвестирате еднаш, а ќе траат цел живот.
 
Градењето нов дом е голем животен потфат и само тие што биле исправени пред него знаат што значи тој и колкава е неговата тежина.

А пролетта е годишното време кога најмногу се планираат градежни активности за целата година – градење или доградување куќи, градење нови или реновирање на старите покриви. 

Три пати мери, еднаш Tondach

Покривни решенија на кои може да им верувате

Кампањата е под мотото „Три пати мери, еднаш Tondach“ со која ја потенцираме важноста на покривот како инвестиција, одлука пред која треба добро да се информирате, да размените искуства со инвеститори, да послушате совети од проектанти и секако препорака од добар мајстор.

Сите патишта ќе ве водат кон нашите покривни решенија кои нудат издржливост, квалитет и енергетска ефикасност која е признаена во индустријата.

Направени од основните природни елементи: земја, вода, воздух и оган, нашите ќерамиди ги носат придобивките на живеење во природна средина во вашиот дом. Во исто време, благодарение на најсовремената технологија за производство, која ја имаме усовршувано повеќе од два века, произведуваме ќерамиди кои обезбедуваат сигурна заштита на вашиот дом при сите временски услови и природни катастрофи. Што е особено важно во денешно време, нели?

Да биде човек безбеден под својот покрив при променливото време како резултат на климатските промени и да не се грижи за сигурноста на своите најблиски е вистински благодат. А ние сигурноста на вашиот покрив ја гарантираме за најмалку 33 години

Трипати мери, еднаш Tondach.

Не пропуштајте ваучер од 100 евра

Како до ваучер

Дополнително, она по што е препознатлива нашата пролетна кампања е и доделувањето ваучери за градба на нов покрив.

Принципот е едноставен: ако планирате да градите, регистрирајте се тука и добијте ваучер кој можете да го искористите за купување ќерамиди во текот на целата година.

За нас квалитетот е на прво место, но знаеме и дека секоја заштеда е добредојдена, особено во овој тежок период од финансиска гледна точка. Токму поради тоа, оваа година вредноста на ваучерот е 100 евра – повеќе од кога било досега!

Побарајте ваучер сега, а новиот покрив Tondach градете го тогаш кога ќе можете. 

Tondach

Вредносниот ваучер од 100 евра е наменет за купување на Tondach ќерамиди и може да се искористи до крајот на годината.

Дали ви треба дополнителна помош?

Сакате персонализирана понуда?

Контактирајте ги нашите претставници за продажба!

Локации на дистрибутери

Најдете го дистрибутерот што ви е најблизу

Пријавете се за Newsletter

Не ги пропуштајте најновите вести од нас

Слични статии

Продажба