Ednash Tondach landing page

Трипати мери, еднаш Тондах!

Ние во Винербергер сме посветени на создавање градежни решенија кои го надминуваат тестот на времето, на кои може да им верувате и во кои ќе инвестирате еднаш, а ќе траат цел живот. 

Image
Препорака од мајстор

Инспирирани од народната мудрост “Три пати мери, еднаш сечи” со оваа кампања ја потенцираме важноста на покривот како инвестиција, одлука пред која треба добро да се информираме, да размениме искуства со инвеститори, да послушаме совети од проектант и секако препорака од добар мајстор.

Сите патишта ќе ве водат кон покривните решенија на Тондах кои нудат издржливост, квалитет и енергетска ефикасност која е признаена во индустријата.

Image
Совети од архитект

За почеток на една вековита соработка, ви нудиме понуда која не би сакале да пропуштите, ви нудиме ваучер од 100 евра за вашиот нов Тондах покрив.

Трипати мери, еднаш Tondach” не е само маркетинг кампања. Тоа е нашето ветување кон вас дека нудиме производи кои се синоним за квалитет, долготрајност и естетика.

Зошто Tondach покрив?

Бр. 1 ќерамиди во Европа

Ретки се компаниите како нашата, кои можат да се пофалат со традиција подолга од два века. Токму така. „Винербергер“ повеќе од 200 години се грижи да обезбеди природни ќерамиди за покривите на нашите домови. Затоа и не чуди фактот што Tondach со години се ќерамиди број 1 во Европа.

Избирајќи Tondach за Вашиот покрив, Вие трајно инвестирате во здравјето и сигурноста на вашето семејство. 

Градењето покрив со нашите природни ќерамиди, значи одење на сигурно. Тие се усовршувани со векови и се произведуваат со најсовремена технологија. Заедно со останатите покривни додатоци, без проблем ги издржуваат најсилните притисоци на времето.

Со Tondach сигурно добивате:

RS_Porodicna_kuca_Twist_2020

Contition 12 – омилената македонска ќерамида

Секое географско подрачје си има свои специфики и свои потреби.

За потребите на домовите градени на нашето поднебје, ја создадовме ќерамидата Contition 12:

·      Целосно природна ќерамида од македонска глина

·      Произведена во фабриката во Виница

·      Со прецизна форма и мазна површина

·      Голем избор на бои

ПРОМОТИВНО: Добиј ваучер од 100 евра

Промо понудата до 10.06.2024

Планираш да градиш нов покрив или да го реновираш стариот? Побарај ваучер од 100 евра сега и искористи го во моментот кога ќе набавуваш ќерамиди. 

Ваучерот може да се реализира со набавка на мин. 1.500 ќерамиди Tondach, од страна на лицето на чие име е ваучерот и за објекти што ќе се градат годинава.

Добиениот ваучер треба да го испечатите и како таков можете да го реализирате на секое од продажните места партнери на Винербергер.

Ваучерот може да се искористи до крајот на 2024 година, заклучно со 31.12.2024.

Сите дополнителни информации се наведени во Општите услови при регистрацијата.

Ednash Tondach landing page

Вредносниот ваучер од 5000 денари е наменет за купување на Tondach ќерамиди и може да се искористи до крајот на годината.

Дали ви треба дополнителна помош?

Сакате персонализирана понуда?

Контактирајте ги нашите претставници за продажба!

Локации на дистрибутери

Најдете го дистрибутерот што ви е најблиску

Пријавете се за Newsletter

Не пропуштајте ги најновите вести од нас

Слични објави

Продажба