Reference rodinný dům Skalice 2020 - cihly Porotherm 38 T Profi, Porotherm 24 Profi, Porotherm 11,5 Profi, Porotherm 14 Profi a střešní tašky Tondach Stodo 12 engoba černá a lícové pásky Terca Pagus Grijs zwaart

Зошто сме 100% сигурни во Тондах

Прочитајте зошто Тондах е покрив кој се прави еднаш, а во неговата сигурност се ужива со генерации.  
 
Потребата за сигурност го натерала човекот да гради дом за себе и за своето семејство. Да имаш покрив над глава одамна значи дека имаш одредена сигурност во животот.

Но, сте се прашале ли каков треба да биде тој покрив за да биде навистина сигурен? Бидејќи наша работа е постојаниот фокус на производство на квалитетни градежни материјали за чија сигурност можеме да гарантираме, со леснотија можеме да ви одговориме: тој покрив треба да биде Тондах!

Природно, пријатно и сигурно

Нашиот народ вели: клин со клин се избива. Ако покривот треба да нè штити од влијанијата од природата и од природните непогоди и катастрофи, тогаш логично е тој покрив да биде направен од природни материјали.

Покривот направен од природни материјали, нуди сигурност на повеќе нивоа:

1. Сигурна, пријатна и здрава атмосфера во домот.

Сигурни во Тондах

Ќерамидите направени од 100% природни материјали (земја, вода, воздух и оган) му овозможуваат на покривот да дише. На тој начин, во домот имаме поквалитетен воздух. А со оглед на тоа што 90% од нашето време го минуваме во затворени простории, воздухот што го дишеме дома има големо влијание врз нашето здравје.

2. Сигурен и безбеден дом.

Сигурни во Тондах

Тондах нуди сигурност во поглед на заштита на домот при сите временски услови и природни катастрофи, затоа што покривот Тондах не е само ќерамиди, туку целосно системско решение, кое благодарение на комплементарните додатоци овозможува заштита на домот во секое време. 

3. Сигурност со генерации.

Сигурни во Тондах

Бидејќи сме 100% сигурни во квалитетот на нашите ќерамиди и на нашите системски решенија од Тондах, ние нудиме гаранција од 33 години. Со тоа, и вие и вашето поколение сте обезбедени со сигурен покрив над глава уште многу децении. 

Сигурен ваучер од 5.000 денари

Што е сигурно, сигурно е! Тондах е сигурен покрив, но ако сте решени да градите, сигурен ви е и ваучер од 5.000 денари за нов покрив од Тондах!

Сè што треба да направите е да се регистрирате тука. Потоа, нашите вработени ќе ве контактираат за да ви го доделат ваучерот кој ќе можете да го искористите при купување ќерамиди до крајот на 2023 година. 

Tondach

Вредносниот ваучер од 5000 денари е наменет за купување на Tondach ќерамиди и може да се искористи до крајот на годината.

Дали ви треба дополнителна помош?

Сакате персонализирана понуда?

Контактирајте ги нашите претставници за продажба!

Локации на дистрибутери

Најдете го дистрибутерот што ви е најблизу

Пријавете се за Newsletter

Не ги пропуштајте најновите вести од нас

Слични статии

Продажба