Tondach SmartPro е паметен прозорец со стакло кое штеди енергија и заштитува од провала. Овој прозорец има вентилација V40P до 49 m³ / h со автоматско подесување. Белиот премаз на рамката обезбедува дополнителна заштита од влага, што го прави овој прозорец идеален избор за кујни, бањи и простории со зголемена влажност. Трите слоја полиуретански лак се идеални за создавање издржлива и мазна површина на рамката во бела боја. Има елегантна рачка и четири дихтунга. Преку иновативен систем, прозорецот е заштитен од можни обиди за удар на надворешната страна, кршење на рачката со алат и кршење на стаклото на прозорецот. Се вградува на покриви со наклон од 15 до 90°. U-коефициент на прозорецот: 1,3 W / m2K. U-коефициент на стаклото: 1,0 W / m2K. Звучна изолација: 35dB

Димензии на пакување
Димензии на пакување
1220 x 800 (mm)
Тежина (кг/парче)
Тежина (кг/парче)
37 kg
Male and female project manager collaborating in front of computer screen at office

Пријава за Newsletter

Претплатете се на нашиот њуслетер и бидете први што ќе ги дознаете најновите вести, производи, игри, итн.
Се што ви треба е да го внесете вашето име и е-пошта!

Продажба