Tondach EnergyPlus покривниот прозорец е вистински избор за гарантирана безбедност. Овој прозорец има стакло со висока енергетска ефикасност и систем со зголемена заштита од провала (стакло во согласност со европските барања за провала RC 2 N, класа II, според EN 1627). Има елегантна рачка со сигурносно заклучување и четири дихтунга.Преку иновативен систем, прозорецот е заштитен од можни обиди за удар на надворешната страна, кршење на рачката со алат и кршење на стаклото на прозорецот. Изработен е од високо квалитетно борово дрво, вакумски импрегрирано, обложено со двослоен еколошки акрилен лак во природна боја. Овој прозорец е дополнително заштитен со алуминиумски профили отпорни на временски услови и УВ зраци. Се вградува на покриви со наклон од 15 до 90°.U-коефициент на прозорецот: 1,3 W / m2K. U-коефициент на стаклото: 1,0 W / m2K. Звучна изолација: 35dB

Димензии на пакување
Димензии на пакување
1220 x 680 (mm)
Тежина (кг/парче)
Тежина (кг/парче)
32,2 kg
Male and female project manager collaborating in front of computer screen at office

Пријава за Newsletter

Претплатете се на нашиот њуслетер и бидете први што ќе ги дознаете најновите вести, производи, игри, итн.
Се што ви треба е да го внесете вашето име и е-пошта!

Продажба