Comfort Tondach е модерен, високо квалитетен покривен прозорец по пристапна цена. Прозорецот е со рачно подесување на вентилација. Термо стаклото допринесува за заштеда на енергијата на поткровјето. Изработен е од високо квалитетно борово дрво, вакумски импрегрирано, обложено со еколошки акрилен лак во природна боја. Овој прозорец е дополнително заштитен со алуминиумски профили отпорни на временски услови и УВ зраци. Се вградува на покриви со наклон од 15 до 90°. U-коефициент на прозорецот: 1,3 W / m2K. U-коефициент на стаклото: 1,1 W / m2K. Звучна изолација: 31dB

Димензии на пакување
Димензии на пакување
1210 x 800 (mm)
Тежина (кг/парче)
Тежина (кг/парче)
29,5 kg
Male and female project manager collaborating in front of computer screen at office

Пријава за Newsletter

Претплатете се на нашиот њуслетер и бидете први што ќе ги дознаете најновите вести, производи, игри, итн.
Се што ви треба е да го внесете вашето име и е-пошта!

Продажба