Pastella Grande плочки антрацит

Плочките Pastella Grande нудат нови можности за секој кој сака да биде во чекор со новите трендови.
  • Боја: антрацит
  • Површина: миена

Код на производот Димензии (ДxШxВ) Висина Потрошувачка Палети Тежина Оптоварување
Код на производот
678210159
Димензии (ДxШxВ)
60 x 40 x 5 cm
Висина
5 cm
Потрошувачка
4 бр./м²
Палети
4,167 бр.
Тежина
27 кг/бр.
Оптоварување
Kontakt
Kонтактирајте со нас
Мобилна апликација Garden Visions за iOS
Мобилна апликација Garden Visions за Android
Male and female project manager collaborating in front of computer screen at office

Пријава за Newsletter

Претплатете се на нашиот њуслетер и бидете први што ќе ги дознаете најновите вести, производи, игри, итн.
Се што ви треба е да го внесете вашето име и е-пошта!