Pastella Grande плочки светло сива

Плочките Pastella Grande нудат нови можности за секој кој сака да биде во чекор со новите трендови.
  • Боја: светло сива
  • Површина: миена

Код на производот Димензии (ДxШxВ) Висина Потрошувачка Палети Тежина Оптоварување
Код на производот
678210158
Димензии (ДxШxВ)
60 x 40 x 5 cm
Висина
5 cm
Потрошувачка
4,17 бр./м²
Палети
40 бр.
Тежина
27 кг/бр.
Оптоварување
Hand typing on tablet computer lying on blueprint

Пријава за Newsletter

Бидете секогаш во тек! Пријавете се за нашиот билтен затоа што ви ги испраќаме само најважните информации од светот на Винербергер 📩

Продажба