Модерни плочки со уникатен дизајн. Елегантната композиција на експресивни бои на Asti Colori ѝ даваат единствена нота. Импресивната површина дополнително се издвојува, благодарение на правите рабови без закосување и класичната правоаголна форма. Создадете посебна атмосфера во просторот, многу поинаква од вообичаената.
  • Боја: капучино
  • Површина: colorflow

Код на производот Димензии (ДxШxВ) Висина Потрошувачка Палети Тежина Оптоварување
Код на производот
67827452
Димензии (ДxШxВ)
60 x 30 x 5 cm
Висина
5 cm
Потрошувачка
6 бр./м²
Палети
5,556 бр.
Тежина
21,15 кг/бр.
Оптоварување
Kontakt
Kонтактирајте со нас
Мобилна апликација Garden Visions за iOS
Мобилна апликација Garden Visions за Android
Male and female project manager collaborating in front of computer screen at office

Пријава за Newsletter

Претплатете се на нашиот њуслетер и бидете први што ќе ги дознаете најновите вести, производи, игри, итн.
Се што ви треба е да го внесете вашето име и е-пошта!