MK_MKT_PHO_REF_PAV_SEM_La_Linia_granitno_siva_antracit.jpg

Направете импресивно истакнување

Претворете го местото за скара во примамливо место за состаноци и забава.

Комбинирајте плочки од светол гранит и антрацит за да ги потенцирате индивидуалните нивоа или зони во градината.

Pastella жолто-кафеава

Плочки

Pastella теракота

Плочки

Користете разновидност на бои и формати за да формирате атрактивни форми на површниот слој.

Pastella жолто-кафеава

Плочки

Pastella теракота

Плочки

Завршете ја вашата патека со различна боја на плочки.

Asti Colori сиво-кафеава прошарана

Плочки

Construction worker with tablet computer, Fast Forward Commercial Excellence

Имате ли прашања за нас или за нашите производи?

 Контактирајте нè и ќе ви помогнеме!

Дали ви треба дополнителна помош?

За цена и набавка

Контактирајте ги нашите претставници за продажба!

Најдете дистрибутер

Најдете го дистрибутерот што ви е најблизу

Пријавете се за Newsletter

Не ги пропуштајте најновите вести од нас

Слични статии

Продажба