Hero image Umbriano

Грижете се за природата

Павер елементите не само што ви нудат разновидни дизајни, туку и обезбедуваат грижа за животната средина, бидејќи не ја „затвораат“ почвата. Дождовницата се пробива низ фугите или дури и низ плочките за да се врати во почвата и да се влее во подземните води, со што ќе се зачува еколошката рамнотежа и нема негативно влијание врз микроклимата.

Користете ги плочките, кога ќе ги поставувате во тревата како природен додаток на пејзажот. 

Umbriano гранитно сива

Заедно со бехатонот Umbriano, овие плочки формираат усогласен дизајн на површината. Слободата на дизајнот нема граници, а со изборот на Umbriano плочки на својот дом му давате единствен печат. Овие плочки воодушевуваат со својата прекрасна површина и прави линии.

Construction worker with tablet computer, Fast Forward Commercial Excellence

Имате ли прашања за нас или за нашите производи?

 Контактирајте нè и ќе ви помогнеме!

Дали ви треба дополнителна помош?

За цена и набавка

Контактирајте ги нашите претставници за продажба!

Најдете дистрибутер

Најдете го дистрибутерот што ви е најблизу

Пријава за Newsletter

Не ги пропуштајте најновите вести од нас

Слични статии

Продажба