MK_MKT_PHO_CPS_PAV_SEM_Umbriano_granitno_siva.jpg

Предности на бетонските производи

Со различните форми, бои и структури на површината на нашите производи од бетон, му даваме на Вашиот дом исклучителна препознатливост.  Предностите на бетонските производи се висока- издржливост, лесно чистење и долг век на траење.

Убавина на формите и боите

Бетонските производи имаат разноликост. Тие нудат богати и флексибилни опции за оформување преку боја, форма и површина.

МК_MKT_PHO_Betton_advantages.png

Реновирање

Доколку е потребно ископување, павер-елементите лесно се местат. Враќањето во првобитната положба е многу лесно.

MK_MKT_PHO_COM_Betton-advantages_4.png

Висока отпорност

Бетонските производи можат да издржат и на највисоки температури. Зачувувањето на крупнозрнестата структура, како и високата отпорност за да се спречат пукнатини и деформации, се својства карактеристични за бетонот.

MK_MKT_PHO_COM_Betton-advantages_3.png

Околина

Поплочувањето со бетон ја зголемува способноста на водата да се слее во почвата. Бетонот се произведува од природни суровини и може целосно да се рециклира, покрај тоа, во производството се користат локални суровини.

MK_MKT_PHO_COM_Betton-advantages_2.png

Отпорност на мраз и луга

Со бетонските производи, пролетта ќе дојде без пукнатини и деформации. Производите на Semmelrock се отпорни на мраз и луга. 

MK_MKT_PHO_NO_FREEZE.png
Construction worker with tablet computer, Fast Forward Commercial Excellence

Имате ли прашања за нас или за нашите производи?

Контактирајте ги нашите комерцијални претставници!

Дали ви треба дополнителна помош?

За цена и набавка

Контактирајте ги нашите претставници за продажба!

Локации на дистрибутери

Најдете го дистрибутерот што ви е најблизу

Пријава за Newsletter

Не пропуштајте ги нашите новитети

Слични статии

Продажба