Тулите од клинкер служат за изработка на фасадни ѕидови. Тие се со голема отпорност на хемиски влијанија, отпорни на мраз и се користат за ѕидови со големи барања на притисок. Основната карактеристика за нив е ниската апсорпција на вода (клинкер до 6%) за разлика од обичните полни тули кои имаат апсорпција на вода над 10%.
  • Должина: 120 mm
  • Ширина: 250 mm
  • Висина: 65 mm
  • Парчиња во м²: 50 парч/m²
  • Број на парчиња во палета: 324
  • Тежина: 4,20 kg

Референци

Male and female project manager collaborating in front of computer screen at office

Пријава за Newsletter

Претплатете се на нашиот њуслетер и бидете први што ќе ги дознаете најновите вести, производи, игри, итн.
Се што ви треба е да го внесете вашето име и е-пошта!

Продажба