Термоизолацискиот сет се поставува лесно и брзо, а се користи за ефикасна заштита на покривната конструкција во областа на вградувањето на прозорецот. Овој сет штити од продирање на влага и ја намалува загубата на топлина.

Димензии
Димензии
370 x 350 (mm)
Тежина (кг/парче)
Тежина (кг/парче)
1,5 kg

Референтни објекти

email, chat and telephone symbols

Пријава за Newsletter

Пријавете сѐ за нашиот Newsletter и бидете во тек со сите новитети од светот на Винербергер. 📩

Продажба