Twiston 9 е ќерамида со голем формат од најновата генерација, произведена во најмодерната фабрика на Wienerberger со користење на сосема нова технологија. Нејзинста исклучително мазна површина, малата волуметриска тежина и високата цврстина ја прават најоптималната ќерамида на пазарот во однос на естетиката и техничките показатели.

Референци

Male and female project manager collaborating in front of computer screen at office

Пријава за Newsletter

Претплатете се на нашиот њуслетер и бидете први што ќе ги дознаете најновите вести, производи, игри, итн.
Се што ви треба е да го внесете вашето име и е-пошта!

Продажба