Излез на покрив - 48 х 90

Излезот на покрив обезбедува лесен и брз пристап до вашиот покрив за редовно одржување на составните елемени на покривот или за чистење на оџакот. Излезот на покрив е наменет за негреани поткровја и е погоден за покриви со поголем но и со помал наклон. Изработен е од борово дрво и има заштитна обвивка, отпорен е на УВ зрачење и атмосферски влијанија. Неговата монтажа е брза и лесна. Достапен е се со интегрирана обшивка. Сите модели имаат две оски на отворање (нагоре и на страна) и се опремени со двојно застаклување.

Референтни објекти

email, chat and telephone symbols

Пријава за Newsletter

Пријавете сѐ за нашиот Newsletter и бидете во тек со сите новитети од светот на Винербергер. 📩

Продажба