Континентал 9 - антрацит

Моделот ќерамиди Континентал 9 има чист и модерен изглед и одлични технички карактеристики. Антрацитната боја е погодна за модернистичко заокружување на вашиот покрив, кое се препорачува за покриви со минимален наклон од 17⁰. За еден квадратен метар со овој модел ќе ви бидат потребни само 9 ќерамиди.
  • Димензии: 30.0х50.0 cm
  • Парчиња во м2: 9.0 - 10.3 парчиња
  • Покривна должина: 38.0 - 43.0 cm

Референци

Male and female project manager collaborating in front of computer screen at office

Пријава за Newsletter

Претплатете се на нашиот њуслетер и бидете први што ќе ги дознаете најновите вести, производи, игри, итн.
Се што ви треба е да го внесете вашето име и е-пошта!