Continental 9 антрацит

Моделот ќерамиди Continental 9 (Континентал 9) има чист и модерен изглед и одлични технички карактеристики. Антрацитната боја е погодна за модернистичко заокружување на вашиот покрив. За еден квадратен метар со овој модел ќе ви бидат потребни само 9 ќерамиди.
  • Димензии: 30.0х50.0 cm
  • Парчиња во м2: 9.0 - 10.3 парчиња
  • Покривна должина: 38.0 - 43.0 cm
email, chat and telephone symbols

Пријава за Newsletter

Пријавете сѐ за нашиот Newsletter и бидете во тек со сите новитети од светот на Винербергер. 📩

Продажба