Термоизолацискиот сет се поставува лесно и брзо, а се користи за ефикасна заштита на покривната конструкција во областа на вградувањето на прозорецот. Овој сет штити од продирање на влага и ја намалува загубата на топлина.

Димензии
Димензии
370 x 350 (mm)
Тежина (кг/парче)
Тежина (кг/парче)
1,5 kg
Male and female project manager collaborating in front of computer screen at office

Пријава за Newsletter

Претплатете се на нашиот њуслетер и бидете први што ќе ги дознаете најновите вести, производи, игри, итн.
Се што ви треба е да го внесете вашето име и е-пошта!

Продажба