SemDrain C250, PAGF

Одводен канал Semdrain наменет за употреба во зони со повремено оптоварување од тешки товарни возила. Направен од чист РР (полипропилен) со максимална цврстина, издржливост и исеченост за оптимален хидраулички капацитет. Малата тежина му овозможува лесна монтажа, а претходно оформените празнини за три видови цевки за истекување му овозможуваат совршено сврзување на одводниот канал за останатиот систем за дренажа.

Број на продукт Светол отвор Ш х В Работни димензии Ш1 х В1 Должина Класа на оптоварување Тежина Количина во палета Тежина во палета
Број на продукт
668110201
Светол отвор Ш х В
10 x 10 cm
Работни димензии Ш1 х В1
150x150 mm
Должина
100 cm
Класа на оптоварување
C250
Тежина
4,90 кг/парч
Количина во палета
124 Парчиња
Тежина во палета
595,20 кг/палет
Male and female project manager collaborating in front of computer screen at office

Пријава за Newsletter

Претплатете се на нашиот њуслетер и бидете први што ќе ги дознаете најновите вести, производи, игри, итн.
Се што ви треба е да го внесете вашето име и е-пошта!