SemDrain B125, поцинкуван челик

Одводен канал Semdrain соодветен за зони во нехоризонтална положба каде што минуваат луѓе и места со оптоварување од лесни моторни автомобили - премини, паркинзи и гаражи. Направен од чист РР (полипропилен) со максимална цврстина, издржливост и исеченост за оптимален хидраулички капацитет. Малата тежина му овозможува лесна монтажа, а претходно оформените празнини за три видови цевки за истекување му овозможуваат совршено сврзување на одводниот канал за останатиот систем за дренажа.

Број на продукт Светол отвор Ш х В Работни димензии Ш1 х В1 Должина Класа на оптоварување Тежина Количина во палета Тежина во палета
Број на продукт
668110198
Светол отвор Ш х В
10 x 10 cm
Работни димензии Ш1 х В1
150x150 mm
Должина
100 cm
Класа на оптоварување
B125
Тежина
6,60 кг/парч
Количина во палета
124 Парчиња
Тежина во палета
793,60 кг/палет
Male and female project manager collaborating in front of computer screen at office

Пријава за Newsletter

Претплатете се на нашиот њуслетер и бидете први што ќе ги дознаете најновите вести, производи, игри, итн.
Се што ви треба е да го внесете вашето име и е-пошта!