Pastella плочки антрацит

Со плочките Pastella ќе постигнете уникатни резултати благодарение на можностите за комбинирање со бехатонот Pastella и големо форматните плочки Pastella Grande.
  • Боја: антрацит
  • Површина: миена

Код на производот Димензии (ДxШxВ) Висина Потрошувачка Палети Тежина Оптоварување
Код на производот
67826831
Димензии (ДxШxВ)
40 x 40 x 5 cm
Висина
5 cm
Потрошувачка
6 бр./м²
Палети
6,250 бр.
Тежина
18 кг/бр.
Оптоварување
Kontakt
Kонтактирајте со нас
Мобилна апликација Garden Visions за iOS
Мобилна апликација Garden Visions за Android
Male and female project manager collaborating in front of computer screen at office

Пријава за Newsletter

Претплатете се на нашиот њуслетер и бидете први што ќе ги дознаете најновите вести, производи, игри, итн.
Се што ви треба е да го внесете вашето име и е-пошта!