La Linia Grande плочки гранитно сива

Плочките во голем формат La Linia Grande ви нудат безвременска убавина преку класичен дизајн. Извонредно и ексклузивно решение.
  • Боја: гранитно сива
  • Површина: миена

Код на производот Димензии (ДxШxВ) Висина Потрошувачка Палети Тежина Оптоварување
Код на производот
61826255
Димензии (ДxШxВ)
120 x 80 x 10 cm
Висина
10 cm
Потрошувачка
1,04 бр./м²
Палети
6 бр.
Тежина
220,80 кг/бр.
Оптоварување
Код на производот
61826256
Димензии (ДxШxВ)
60 x 80 x 10 cm
Висина
10 cm
Потрошувачка
2,08 бр./м²
Палети
12 бр.
Тежина
110,40 кг/бр.
Оптоварување
Код на производот
61829873
Димензии (ДxШxВ)
120 x 40 x 10 cm
Висина
10 cm
Потрошувачка
2,08 бр./м²
Палети
12 бр.
Тежина
109 кг/бр.
Оптоварување
Kontakt
Kонтактирајте со нас
Мобилна апликација Garden Visions за iOS
Мобилна апликација Garden Visions за Android
Male and female project manager collaborating in front of computer screen at office

Пријава за Newsletter

Претплатете се на нашиот њуслетер и бидете први што ќе ги дознаете најновите вести, производи, игри, итн.
Се што ви треба е да го внесете вашето име и е-пошта!