Granitto плочки сив гранит

Granitto плочките имаат оригинален дизајн, избалансирана комбинација на боја и структура, инспирирана од природниот гранит. Серијата ја претвора работата на професионалците во забава со можностите за експериментирање. Комбинацијата на двете нијанси на сиво - светол гранит и сив гранит нуди оригинален начин за постигнување на спој на боите. Серијата може да се користи и со други производи на Semmelrock, гарантирајќи уникатна естетика за секој простор.
  • Боја: сив гранит
  • Површина: финозрнеста структура

Код на производот Димензии (ДxШxВ) Висина Потрошувачка Палети Тежина Оптоварување
Код на производот
678210760
Димензии (ДxШxВ)
75 x 25 x 8 cm
Висина
8 cm
Потрошувачка
5,33 бр./м²
Палети
0,029 бр.
Тежина
34,50 кг/бр.
Оптоварување
Kontakt
Kонтактирајте со нас
Мобилна апликација Garden Visions за iOS
Мобилна апликација Garden Visions за Android
Male and female project manager collaborating in front of computer screen at office

Пријава за Newsletter

Претплатете се на нашиот њуслетер и бидете први што ќе ги дознаете најновите вести, производи, игри, итн.
Се што ви треба е да го внесете вашето име и е-пошта!