Granitto плочки светол гранит

Granitto плочките имаат оригинален дизајн, избалансирана комбинација на боја и структура, инспирирана од природниот гранит. Серијата ја претвора работата на професионалците во забава со можностите за експериментирање. Комбинацијата на двете нијанси на сиво - светол гранит и сив гранит нуди оригинален начин за постигнување на спој на боите. Серијата може да се користи и со други производи на Semmelrock, гарантирајќи уникатна естетика за секој простор.
  • Боја: светол гранит
  • Површина: финозрнеста структура

Код на производот Димензии (ДxШxВ) Висина Потрошувачка Палети Тежина Оптоварување
Код на производот
678210758
Димензии (ДxШxВ)
75 x 25 x 8 cm
Висина
8 cm
Потрошувачка
5,33 бр./м²
Палети
0,029 бр.
Тежина
34,50 кг/бр.
Оптоварување
Код на производот
678210549
Димензии (ДxШxВ)
50 x 50 x 8 cm
Висина
8 cm
Потрошувачка
4 бр./м²
Палети
0,022 бр.
Тежина
46 кг/бр.
Оптоварување
Код на производот
678210646
Димензии (ДxШxВ)
50 x 50 x 5 cm
Висина
5 cm
Потрошувачка
4 бр./м²
Палети
40 бр.
Тежина
29,45 кг/бр.
Оптоварување
Kontakt
Kонтактирајте со нас
Каталог - Идеи за дворот
Мобилна апликација Garden Visions
Hand typing on tablet computer lying on blueprint

Пријава за Newsletter

Бидете секогаш во тек! Пријавете се за нашиот билтен затоа што ви ги испраќаме само најважните информации од светот на Винербергер 📩

Продажба