Stones Eco е песок за фугирање кој содржи сув ситно мелен минерален песок стабилизиран со иновативниот и патентиран природен додаток Solid Green Binder кој е од растително и минерално потекло. Не содржи цемент и полимери! Песокот за фугирање е водопропустлив и е погодна за сува монтажа на павер-елементи. Технологијата на примена го олеснува процесот на фугирање и одржувањето на фугите. Погоден е за носивост на автомобили до 3,5 тони.

Код на производот Димензии (ДxШxВ) Висина Потрошувачка Палети Тежина Оптоварување
Код на производот
15719746
Димензии (ДxШxВ)
Висина
Потрошувачка
Комбиниран формат
Палети
1 бр.
Тежина
25 кг/бр.
Оптоварување
email, chat and telephone symbols

Пријава за Newsletter

Пријавете сѐ за нашиот Newsletter и бидете во тек со сите новитети од светот на Винербергер. 📩

Продажба