Stones Eco е песок за фугирање кој содржи сув ситно мелен минерален песок стабилизиран со иновативниот и патентиран природен додаток Solid Green Binder кој е од растително и минерално потекло. Не содржи цемент и полимери! Песокот за фугирање е водопропустлив и е погодна за сува монтажа на павер-елементи. Технологијата на примена го олеснува процесот на фугирање и одржувањето на фугите. Погоден е за носивост на автомобили до 3,5 тони.

Код на производот Димензии (ДxШxВ) Висина Потрошувачка Палети Тежина Оптоварување
Код на производот
15719747
Димензии (ДxШxВ)
Комбиниран формат
Висина
cm
Потрошувачка
Комбиниран формат
Палети
1 бр.
Тежина
25 кг/бр.
Оптоварување
-${PaversConcrete_drivecar}--${PaversConcrete_drivetruck}
Hand typing on tablet computer lying on blueprint

Пријава за Newsletter

Бидете секогаш во тек! Пријавете се за нашиот билтен затоа што ви ги испраќаме само најважните информации од светот на Винербергер 📩

Продажба