steinfix® клиновите се користат за фиксирање на профилите.

Код на производот Димензии (ДxШxВ) Висина Потрошувачка Палети Тежина Оптоварување
Код на производот
15719292
Димензии (ДxШxВ)
Комбиниран формат
Висина
cm
Потрошувачка
60 бр./м²
Палети
1 бр.
Тежина
0,08 кг/бр.
Оптоварување
-${PaversConcrete_drivecar}--${PaversConcrete_drivetruck}
Hand typing on tablet computer lying on blueprint

Пријава за Newsletter

Бидете секогаш во тек! Пријавете се за нашиот билтен затоа што ви ги испраќаме само најважните информации од светот на Винербергер 📩

Продажба